Veri Odaklı Dijital Pazarlama Ve SEO Ajansı

Posted October 21st, 2024 by

seo_linkk

Kurucusu ve halen ortağı olduğum İnajans firmasında 2005 yılından bu yana eticaret yazılımları, web tabanlı yazılımlar üretmekte ve SEO konusunda geliştirmeler yapmaktayım. İnajans firması bahsettiğim hizmetler haricinde web tasarım, içerik yönetimi ve sistemleri gibi hizmetleri de bünyesinde barındırmaktadır. Web tasarımındaki yenilikleri takip eder ve markanız için başarılı bir şekilde uygular. PageRank, Google’ın kurucuları Larry Page ve Sergei Brin tarafından oluşturulan bir algoritma aracılığıyla bir web sitesine atfedilen bir değerdir. 1’den 10’a kadar olan değer (ve artık herkese açık değildir), gelen bağlantıların sayısına ve değerine dayalı olarak bir sitenin itibarının bir değeridir.

Arama motoru optimizasyonu analizi, web sitenizi denetler ve sonuç sayfalarında üst sıralarda yer almasına olanak tanır. Ziyaretçi verilerine ulaşmayı kolaylaştırmak ve rakiplerin stratejilerini analiz etmek için raporlama sisteminden yararlanılır. Web siteleri hakkında pek çok değerli veri sağlayan bu stratejii, performans iyileştirme çalışmalarına önemli ölçüde katkı sağlar. Site içi arama motoru performans analizi, web sitenizde yer alan içeriklerin denetiminden sorumludur.

Durum kodları, bir Purchased links, links from the main page, mass linking – telegram @seo_linkk web sitesini gezerken karşımıza çıkan hata veya durumlar konusunda bizi uyarırlar. Düzgün bir teknik SEO çalışmasının olmazsa olmazlarından bir tanesi de bu durum kodlarını düzgün bir şekilde yönetmek ve optimize etmektir. Microsoft Clarity ve Similarweb’i kullanıcı davranışlarını incelemek için kullanıyoruz.

Diğer özellikler arasında mobil kullanılabilirliğinizi, sitemap.xml dosyasınızı, yapılandırılmış veri hatalarınızı ve giden/dahili bağlantıları bulundurmaktadır. Giden bağlantıları kullanmak, web sitemizin konusunun Google’a alaka düzeyi sinyali vermektedir. Alakalı, kaliteli ve yetkili kaynaklara bağlandığınızdan emin olmalısınız.

Markanıza en uygun platformda, gerçek insanlarla gerçek zamanlı olarak bağlantı kurmanızı sağlıyor. Kurumsal SEO danışmanlığı hizmeti verdiğimiz tüm markalardan SEO ekibimiz süreci beraber yönetmektedir. Türk SEM SEO sayfamızla ilgili deneyiminizi lütfen bizi değerlendirin kısmından oylayın.Geri dönüşleriniz bizim için çok değerli.

WEB TASARIM

Böylece, kullanıcılar snippet üzerinden bilgiyi alarak herhangi başka bir arama sonucuna ya da öne çıkan sonuçlar tıklama işlemini gerçekleştirmeyeceklerdir. Organik arama sonuçlarında ilk sayfada olmak iyidir, ilk 3’te yer almak harikadır ancak 1. Bizce SEO’da güçlü bir vizyona sahip olmak bir ajansın markanıza katabileceği en önemli değerlerden. Bu yüzden yurtdışındaki konferansları ve kaynakları takip etmek oldukça kritik. Her yıl Mozcon, Searchlove ve BrightonSEO gibi konferanslara ekipçe katılıyoruz. Bununla beraber yurtdışında çok sayıda konferansta konuşmacı olarak yer alıyoruz.

Ürün Site İçi Anahtar Kelime Etiketleme

Markanızı, buluşlarınızı ve ticari sırlarınızı koruyarak, işinizi güvenle büyütmenizi sağlıyoruz. Google’nin SPDY protokolünden ilham alan HTTP/2, çoklu bağlantı yaklaşımını kenara bırakarak, ağ kaynaklarını tüketmeyen tek bağlantıdan faydalanıyor. Çok daha güvenli şifreleme yöntemi kullanan bu protokol ile bir çok güvenlik açığı da kapatılmış olacaktır. Ticimax, CSS ve tema yönetimi modülü ile arayüz kodlarına erişmenize ve şablonlar üzerinde çalışmanıza imkan sağlar.

  • Ancak Ticimax’ın eşsiz teknolojisi sayesinde eklediğiniz kategori linkini kendinize göre belirleyebilirsiniz.
  • Jpg, yükleme sürelerine yardımcı olacak en küçük olma eğilimindedir.
  • Hem kullanıcı deneyimi hem de SEO tarafı için sitenizi yapısal anlamda optimize etmek için dikkat edilmesi gerekenler var.
  • Bir kullanıcının bir sayfaya gelmesinden sonra nihai bir eylemin gerçekleştiği çevrimiçi pazarlama uygulamalarında kullanılan bir ifade.

Sektör, Rekabet ve site içi durum yapılan analizler ile birlikte kelime analizlerine uygun içerik üretimi gerçekleştirilir. Hikâyenizi en uygun dijital pazarlama yöntemleri ile hedef kitlenize ulaştırıyoruz. Böylece marka bilinirliğini artırarak; hedef kitlenizde güven sağlıyor, istek uyandırıyor ve markanızı onlar için bir değer haline getiriyoruz. Oldukça geniş hacme sahip bir sektör olan e-ticaret sektöründe SEO’nun önemi artık yadsınamaz bir gerçek.

Türk SEM‘e gelen SEO başvurularının iyi ihtimalle %5‘i ile çalışıyoruz. Bunun temel nedeni “Çalışma Kriterlerimizin” yüksek seviyelerde kalmasını sağlamaktır. Proje süreçlerinde Google Ads ve Google SEO’nun bir birini tamamlayıcı etkenleri mevuttur. Orjinal projelerde genel olarak SEO çalışmalarından önce iş ortaklarımıza Google Ads tavsiye ediyoruz. Sitenizi teknik olarak mükemmelleştirme sürecini içermektedir. Güncel JS, CSS kütüphaneleri ve hatasız bir kodlama için yönlendirici bir çok teknik SEO aracımızla sitenizi kontrol edebilirsiniz.

Leave a Reply