Faaliyetler :: Yönetici Atölyeleri

http://snyderartdesign.com/free-humanity-caw-mural/ Posted July 2nd, 2024 by

Faaliyetler :: Yönetici Atölyeleri

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen ve ülkemizin dört bir yanında öğretmenlerimize yönelik mesleki ve kültürel gelişim fırsatları sunan “Öğretmen Akademileri” projesinin, Denizli’deki faaliyetleri kapsamında yapılan başvuruların değerlendirilmesi tamamlanmıştır. Başvuru sonuçlarını aşakğıdaki linkten E-devlet şifreleri ile öğrenebilirler. LGS 2023 taban puanları ve yüzdelik dilimler e-Okul üzerinden erişime açıldı. Adaylar e-Okul üzerinden giriş yaparak LGS 2023 taban puanlarına erişim sağlayabiliyor.

Ösym Tarafından Yapılan Kpss-2024/3 Yerleştirmeleri Sonucunda Bakanlığımız Merkez Teşkilatına

Yüzyıl öğretmen becerileri ile donanmış yöneticiler olmalarına katkı sağlamak ve bu öğrenme sürecini sürdürülebilir kılmaktır. Tekin, rektörlük görevini yürütürken 4 Haziran 2023 tarihinde Millî Eğitim Bakanı olarak atandı. Farklı yer ve zamanda gerçekleştirilen tüm akademi programlarına başvurabilirsiniz. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın Cumhurbaşkanı Erdoğan’a istifasını sunduğuna yönelik dedikodular Ankara’nın gündemine bomba gibi düştü.

  • Değerlendirmede eşitlik olması durumunda sırasıyla 8, 7 ve 6’ncı sınıflardaki yılsonu başarı puanı üstünlüğüne bakılarak yerleştirme yapılacak.
  • Sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından LGS taban puanları ve yüzdelik dilimlerin de adayların erişimine açılması bekleniyor.
  • Bu özel program kapsamında, şehrimizin zengin tarihi ve kültürel mirasını keşfetme fırsatı bulacak olan öğretmenlerimizin etkinliklerimizdeki deneyimlerinin hem kişisel hem de mesleki gelişimlerine katkıda bulunmasını dileriz.

Lgs’de Kaç Tercih Hakkı Var?

Öğrenciler, ilk olarak yerel yerleştirme ile öğrenci alan okullar ekranından tercihte bulunabilecek. Yerel yerleştirmede tercihlerinden ilk 3 okulu kayıt alanından seçmek kaydıyla öğrenciler en fazla 5 okul tercihi gerçekleştirebilecek.Tercihlerde, aynı okul türünden (Anadolu lisesi, Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi, Anadolu imam hatip lisesi) en fazla three meb akademi‘ü seçilebilecek. Öğrenciler yeni bir eğitim öğretim dönemi için LGS taban puanlarına odaklandı. Anadolu, Fen ve İmam Hatip lisesi MEB LGS taban puanları ve başarı sıralaması Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yayımlanan 2024 sınav takvimi doğrultusunda, Liselere Geçiş Sınavı (LGS) sonuç tarihi açıklandı.

Okulun Son Günü Yapılacaklar Listesi

Tarih ve kültür mirasımızın yaşatılması, öğretmenlerimizin mesleki ve kültürel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla Öğretmen Akademileri bünyesinde hayata geçirilen “Şehir ve Kültür Akademisi”, Prof. Dr. Yusuf KILIÇ öncülüğünde, Hierapolis’te tarihle iç içe bir etkinlikle başlıyor. Akademilerimizde, eğitimimizin sağlam temellerine bir tuğla da Denizli eğitimcileri olarak bizler koyuyoruz. Öğretmen Akademileri kapsamında hayata geçirdiğimiz “Şehir ve Kültür Akademisi” ve “Edebiyat Akademisi” aracılığı ile alanında uzman kişileri, kültür ve edebiyatımıza hizmet eden önemli şahsiyetleri öğretmen ve yöneticilerimizle bir araya getirerek onlara uzmanlık alanlarında gelişme olanağı sunmak ve öğrencilerimize köklü bilgi birikiminden faydalanma imkânı tanımak önceliğimizdir. Web sitemiz üzerinden öğretmenler, öğrenciler, anne babalar ve yöneticiler il genelinde planlanan kurs, seminer, atölye vb.

Mesleki Eğitim Seminerlerinin, ortalama 2-3 saatten oluşan programlar şeklinde yürütülmesi öngörülmektedir. Eğitimler Microsoft Teams ya da Zoom üzerinden, zaman zaman da yüz yüze yapılacaktır. Öğretmenler; toplumun sanat, edebiyat, bilim ve her alanda en üst seviyelere ulaşmasını sağlayarak geleceği şekillendirecek nesiller yetiştirme sorumluluğunu üstlenirler. Milletin kaderini belirleyen öğretmenlerimiz, toplumun mimarları olarak ülkemizin geleceğini inşa ederler. Bu nedenle kültürel mirasımızın ve millî değerlerimizin öğretmenlerimiz aracılığıyla öğrencilerimize aktarılması ve nesilden nesile taşınması çok önemlidir.

LGS taban puanlarının açıklanması ile beraber adaylar taban puan, (en düşük) tavan puan (en yüksek) puanları ve yüzdelik dilimleri öğrenebilecek. İl millî eğitim müdürlüklerince eğitim-öğretim yılı boyunca veya dönemsel olarak açılan akademi programlarına katılanlara “Akademi Belgesi”verilir. Bu özel program kapsamında, şehrimizin zengin tarihi ve kültürel mirasını keşfetme fırsatı bulacak olan öğretmenlerimizin etkinliklerimizdeki deneyimlerinin hem kişisel hem de mesleki gelişimlerine katkıda bulunmasını dileriz. Hazırlanan öğretmen akademisi programlarıyla öğretmenlerin kişisel, mesleki ve inovatif gelişim süreçlerine katkı sağlamak.

Sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından LGS taban puanları ve yüzdelik dilimlerin de adayların erişimine açılması bekleniyor. Öğrenciler, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından geçtiğimiz yıl açıklanan lise taban puanlarına göre hareket edecek. MADDE 4 – (1) Öğretmen adaylarında genel kültür, özel alan eğitimi ve pedagojik formasyon/öğretmenlik meslek bilgisi bakımından aranacak nitelikler Millî Eğitim Bakanlığınca tespit olunur. Mesleki Eğitim Seminerleri / Webinarlar, belirlenen alanlarda temel düzeyde eğitimi kapsayan programlardır. Program içerikleri giriş mahiyetinde olup ilgili alanın temel kavramları, temel yaklaşımları, sorunları ve tartışmaları hakkında öğretmenlerimizin bilgilendirilmesi amaçlamaktadır.

  • Mezun olacak öğrenciler için okulda son gün yapılabilecekleri listeledik.
  • MADDE 4 – (1) Öğretmen adaylarında genel kültür, özel alan eğitimi ve pedagojik formasyon/öğretmenlik meslek bilgisi bakımından aranacak nitelikler Millî Eğitim Bakanlığınca tespit olunur.
  • Farklı yer ve zamanda gerçekleştirilen tüm akademi programlarına başvurabilirsiniz.
  • Akademi programını tamamlayan öğretmene akademi katılım belgesi verilmektedir.
  • Bu nedenle kültürel mirasımızın ve millî değerlerimizin öğretmenlerimiz aracılığıyla öğrencilerimize aktarılması ve nesilden nesile taşınması çok önemlidir.

28 Haziran’da açıklanacak sonuçların ardından adaylar için lise tercih dönemi başlayacak. 2024 LGS taban puanları ve yüzdelik dilimleri tercihlerin ardından ek yerleştirmelerde belli oluyor. Adaylar, aşağıda bulunan 2023 taban puanları ve yüzdelik dilimlerini dikkate alarak tercih edecekleri okulun en son kaç puanla alım yaptığını sorgulayabilir.

Van’da, Mayıs ayında iletişim, yönetim ve zaman yönetimi konularında uzman akademisyenler tarafından seminerler düzenl… Sanat Akademisi’nden 1 Haziran 2024 tarihinde tarihi Paşa Cami ve Külliyesi’nde hat sanatı atölyesi.

Mezun olacak öğrenciler için okulda son gün yapılabilecekleri listeledik. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 2024 yılı Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav sonuçlarının 28 Haziran 2024 tarihinde MEB’in resmi web sitesinden açıklanacağını duyurdu. Bilginin hızla yenilenerek tüketildiği “Bilgi Çağı” ve “Dijital Çağ” diye adlandırılan 21. Yüzyılda; birey ve toplumun geleceği, bilgiye ulaşarak kullanabilme ve bu bilgi ile üretebilme becerilerine sıkı sıkıya bağlıdır. Bu durumun bir neticesi olarak yenilenmek ve gelişmek, çağın gereklerine göre değişime uyum sağlamak geleceğin rotasını çizecek eğitim mimarları öğretmenler için kritik bir önem taşımaktadır.

Comments are closed.